ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΜΟΓΕΝΕΙΑΣ ΤΗΣ Β. ΗΠΕΙΡΟΥ
21 Ιαν 2020

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΡΟΠΟΛΗΣ ΑΡΓΥΡΟΚΑΣΤΡΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΚΑ ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ


  Ο Δήμαρχος Δρόπολης και Πωγωνίου, κ. Δημήτρης Τόλης εκφράζει «Ένα Μεγάλο Ευχαριστώ!" στην κυρία Αικατερίνη Καψή, για τη δωρεά του σχολικού λεωφορείου Δερβιτσάνης, στη μνήμη του συζύγου της Αθανασίου.

  Με πρωτοβουλία της Ένωσης Τέκνων, Συγγενών και Φίλων Πεσόντων κατά το Έπος του 1940-41 και ιδιαίτερα του Προέδρου της, κ. Γιώργου Σούρλα, ο Δήμος μας παρέλαβε το δεύτερο σχολικό λεωφορείο. Το πρώτο (δωρεά του Propeller Club και του Προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου κ. Γιώργου Ξηραδάκη), τέθηκε στη διάθεση των μαθητών και δασκάλων του σχολείου Βουλιαρατίου, ενώ το δεύτερο λεωφορείο θα είναι στη διάθεση μαθητών και δασκάλων του σχολείου Δερβιτσάνης. Καταλυτικό ρόλο διαδραμάτισε το Γενικό Προξενείο της Ελλάδας στο Αργυρόκαστρο με τον Γενικό Πρόξενο κ. Λάμπρο Κακίση.

  Ο Δήμαρχος Δρόπολης και Πωγωνίου,κ. Δημήτρης Τόλης, εκφράζει δημοσίως " Ένα Μεγάλο Ευχαριστώ!" στην κυρία Αικατερίνη Καψή, για τη δωρεά του σχολικού λεωφορείου.

  Ο Δήμος Δρόπολης, δάσκαλοι και μαθητές του Ενιαίου Σχολείου Δερβιτσάνης, θα είναι πάντα ευγνώμονες στην αξιοσέβαστη Αικατερίνη (Αθανασίου) Καψή.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

«ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΧΡΕΟΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΑΤΑΦΟΥΣ ΗΡΩΕΣ ΤΟΥ 1940»

«ΟΙ ΗΡΩΕΣ ΤΟΥ 1940 ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ»

Αρχειοθήκη

Από το Blogger.

Αναζήτηση